Nou Codi d'Accessibilitat de Catalunya, Decret 209/2023

Comissió: Comissió de Formació (Lleida)
Descripció: El passat 30 de novembre es va publicar al DOGC el Decret 209/2023, pel qual s¿aprova el Codi d'accessibilitat de Catalunya, que ha entrat en vigor l'1 de març de 2024, on es fixen les condicions, els requisits i les solucions d'accessibilitat necessàries perquè els espais d'ús públic, els edificis, els mitjans de transport, els serveis, els productes i els processos de comunicació garanteixin l'autonomia, la igualtat d'oportunitats i la no-discriminació de les persones amb discapacitat o amb altres dificultats d'interacció amb l'entorn.

És una reglamentació dirigida a,
Millorar de les condicions d'accessibilitat en tot allò que es dissenyi de nou.
Impulsar la transformació de l'entorn existent.
Incorporació de l'accessibilitat comunicativa i cognitiva.

La sessió anirà a càrrec de GUILLERMO HURTADO ROMERO.
Tècnic en accessibilitat universal de l'IMPD de l'Ajuntament Barcelona. Membre Junta Directiva d'ASEPAU. Professor del Postgrau: "Accessibilitat Universal i Disseny  per a Tothom" de la UIC, i Màster: "Accessibilitat per a SmartCity. La Ciudad global" de UJA. Amb experiència de més de 25 anys en matèria d'accessibilitat universal.

La jornada és gratuïta i es pot seguir en modalitat presencial a les instal·lacions dels EIC-Lleida, Ramon y Cajal, 4 de Lleida o virtual en modalitat streaming. Caldrà especificar la modalitat a l'hora de fer la inscripció.
Dates: Dimecres, 8 de maigl de 2024
Horari: A les 16,30 a la seu dels EIC, Ramon y Cajal, 4 de Lleida
Inscripcions: Inscripció     

Places limitades.